Colorobbia imparteix una classe sobre processament de silicat de zirconi en el Grau en Enginyeria Química de l'UJI

02/12/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Matías Gras, membre de l'Aula Vittoriano Bitossi d'Innovació Sostenible i Assessor Tecnològic de Colorobbia España ha impartit una classe sobre processament de silicat de zirconi en el Grau en Enginyeria Química de la Universitat Jaume I de Castelló, en el marc de l'assignatura de quart curs «Operacions bàsiques de tractament de sòlids».

Amb aquesta exposició, els estudiants han pogut veure un cas real i com s'afronta des d'una perspectiva industrial el processament d'un material estratègic. A més els ha permès conéixer el món industrial dins d'una multinacional i les diferents alternatives tecnològiques existents en l'actualitat per al processament de materials.

Creada al 2021 mitjançant un conveni entre l’UJI i Colorobbia, l’Aula Vittoriano Bitossi té com a objectiu promoure la docència, la investigació, el desenvolupament i la innovació a l'àmbit de la Innovació Sostenible. L'aula rep el nom de Vittoriano Bitossi, fundador del Gruppo Colorobbia, en honor al centenari que la multinacional celebra enguany. Amb la seua posada en marxa, Colorobbia Espanya busca tindre una major presència social al campus universitari i en la societat castellonenca, i col·laborar en la formació i ocupabilitat del talent universitari com a compromís amb els generacions futures.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions