Més de cent persones ja tenen accés als pàrquings vigilats per a bicicletes i patinets de l'UJI

22/10/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Més de cent persones ja tenen accés als cinc pàrquings vigilats per a bicicletes i patinets instal·lats al campus a iniciativa del Vicerectorat de Campus i Vida Saludable amb l’objectiu de fomentar la mobilitat sostenible.

Aquests nous espais, en actiu des del passat mes de setembre, estan habilitats de forma exclusiva per a tota la comunitat universitària (estudiantat, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis). Amb una capacitat per a 16 bicicletes o patinets, s’ubiquen al costat dels quatre centres i la Biblioteca, estan preparats per a la càrrega de bateries de vehicles elèctrics i compten amb videovigilància.

L’accés, que està gestionat pel Servei d’Esports, es realitzarà a través de la targeta esportiva. Les persones amb vinculació amb el Servei d'Esports tenen 12 mesos d’accés a les gàbies, i sis mesos si no es té cap vinculació. La persona usuària ha d’habilitar la seua targeta UJI i ho pot fer telemàticament en la següent adreça.  A partir d’eixe moment, podrà deixar-hi el seu patinet o bicicleta. Cada 30 dies caldrà actualitzar la targeta UJI per a accedir als pàrquings en els lectors habilitats a les portes d'accés a les facultats i Escola, així com en alguns altres edificis de l'UJI com el Servei d'Esports.

Més informació

Vídeo

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions