Publicacions de la Universitat Jaume I participa en la Fira i Plaça del Llibre de Castelló 2021

07/10/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Publicacions de la Universitat Jaume I participa presentant les seues últimes novetats en una nova edició de la Fira del Llibre i la Plaça del Llibre a Castelló que tindran lloc a la plaça de Santa Clara de Castelló de la Plana del 14 al 24 d’octubre de 2021.

L’editorial universitària presentarà el dijous 14 d’octubre dues novetats. A les 12.30 hores es presentarà el llibre Cultura i exili. Estudis d'història i literatura, de Lluís Bartomeu Meseguer, Juan Luis Porcar, Adolfo Piquer, Francisco Javier Vellón Lahoz. La presentació serà a càrrec dels autors de l’obra, Fàtima Agut, professora de la Universitat Jaume I, i Carme Pinyana, editora de Publicacions de l’UJI. A la vesprada, a les 19 hores, tindrà lloc la presentació de l’obra coeditada amb la Diputació de Castelló La predicació de Sant Vicent Ferrer per les comarques de Castelló, de Tomás Martínez Romero, a càrrec de l’autor; Rosanna Cantavella, de la Universitat de València; Ruth Sanz, diputada de Cultura de la Diputació de Castelló, i Carmen Lázaro, vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I. A continuació està prevista la inauguració de la Plaça del Llibre, a la qual assistirà la rectora de l’UJI, Eva Alcón.

El divendres 15 d’octubre, a les 17 hores, Rubén Josep Montañés, Jordi Sanchis i Jordi Pérez presentaran la seua obra  El sopar dels erudits, coeditada amb Publicacions de la Universitat de València. A la presentació també assistirà Mariló Limo, professora i filòloga clàssica.

Per últim, divendres 22 d’octubre, a les 19 hores, Publicacions de la Jaume I presentarà quatre novetats editorials d’investigació feminista i estudis de gènere en un acte presidit per la vicerectora de Promoció Lingüística i Igualtat, Pilar Safont. Es tracta d'Investigació i gènere a l’UJI 2021, de Mercedes Alcañiz; Resistencias desde los feminismos, de Nieves Alberola i Juncal Caballero, que serà presentat per Amparo Zacarés de l’UJI; El auge del feminismo neoliberal de Catherine Rottenberg, presentat per Fabrizio Forastelli, traductor de l'obra, i Mujeres y resistencias en tiempos de manadas, d’Emma Gómez, María Medina i M. José Gámez, presentat per Antonio López Amores, director de la col·lecció «Àgora Feminista».

Més informació de les Publicacions de l'UJI

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions