L'UJI dona la benvinguda a l'estudiantat internacional amb una jornada d'orientació virtual

22/09/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Més de 50 estudiants internacionals que desenvoluparan activitats acadèmiques a la Universitat Jaume I durant el curs acadèmic 2020-2021 han participat en una jornada de benvinguda i orientació per a l'alumnat d'intercanvi.

L'UJI continua amb la mobilitat com a eina d'internacionalització i ha donat la benvinguda a l'estudiantat provinent d'altres universitats amb una jornada de benvinguda i orientació en format virtual, adaptada a les circumstàncies actuals.

L'objectiu d'aquesta jornada de benvinguda és que l'estudiantat internacional conega els serveis i recursos que l'UJI posa a la seua disposició; l'oferta formativa, cultural i esportiva que hi ha al campus, i que es familiaritze amb els tràmits administratius.

Eva Camacho, vicerectora adjunta de Mobilitat Acadèmica i Pràctiques Internacionals, ha donat la benvinguda a l'estudiantat entrant i ha manifestat la seua satisfacció per rebre'l a l'UJI durant aquest curs acadèmic. Així mateix, ha ressaltat la importància dels programes de mobilitat per a la internacionalització de l'UJI i la necessitat de continuar les activitats amb la major normalitat possible, sempre assegurant la seguretat de l'estudiantat.

Per part seua, el personal de l'Oficina de Relacions Internacionals, ha sigut l'encarregat d'explicar les característiques del campus i els serveis que ofereixen a l'estudiantat, així com els diferents tràmits administratius en el marc dels diferents programes d'intercanvi.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions