AlumniSAUJI inicia la sisena edició de «masterclass» per a donar l’oportunitat a l’antic alumnat de l’UJI de reciclar-se professionalment Les «masterclass» són sessions de màster gratuïtes per als membres AlumniSAUJI Premium o estudiantat de l’UJI que desitgen estar al dia de les últimes propostes professionals del seu sector

21/09/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El programa dels antics alumnes, AlumniSAUJI, ofereix per sisè any consecutiu als membres Premium la possibilitat d’assistir de manera gratuïta a algunes sessions de màsters universitaris, propis, cursos d’expert i cursos d’especialització per refrescar o ampliar els seus coneixements.

Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades de l’oferta formativa de postgrau de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters o cursos que col·laboren, de forma gratuïta. Aquestes sessions poden ser des de conferències fins a assignatures completes, bé presencials o bé en línia.

La formació de postgrau es caracteritza per la seua alta especialització i per oferir una visió actualitzada i d'avantguarda dels sectors a què pertany, pel que aquesta és una oportunitat única per seguir adquirint coneixements.

Les sessions es realitzen durant tot el curs. Els requisits són ser titulat o titulada universitari i membre de la categoria AlumniSAUJI Premium o estudiantat de 4t curs de l’UJI. En alguns casos, es requereix també tenir una titulació afí al contingut del màster.

Les inscripcions per a les masterclass gratuïtes de les primeres sessions ja estan obertes. Començaran el dia 6 d’octubre amb la sessió «Gestió avançada de recursos humans» i al llarg del curs s’abordaran temàtiques com ara la filosofia per la pau, la lactància natural, l’estrès laboral o els projectes d’aprenentatge-servei (APS), entre d’altres.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com d’aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

Més informació: www.alumnisauji.uji.es o https://www.uji.es/serveis/alumnisauji/jasoc/alumnisaujipremium/formacio/millora-professional/reciclatge/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions