La Fundació Isonomia de l’UJI i l’Ajuntament d’Orpesa renoven el conveni per promoure la igualtat i per a la prevenció de la violència cap a les dones

30/07/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La rectora de l’UJI i presidenta de la Fundació Isonomia, Eva Alcón, i l’alcaldessa d’Orpesa, María Jiménez, han renovat el conveni de col·laboració entre ambdues entitats per a afavorir accions d’igualtat en aquest municipi.

Amb aquest acord es regula la cooperació per a la promoció de la igualtat d’oportunitats al llarg de l’exercici 2020 mitjançant la participació activa de l’Ajuntament d’Orpesa en la Xarxa Isonomia de municipis per a la igualtat efectiva de dones i homes i la participació en els seus programes anuals per a la promoció de la igualtat de gènere i la prevenció de la violència cap a les dones.

Eva Alcón ha destacat que amb aquest conveni «renovem el compromís per consolidar el treball conjunt en matèria d’igualtat i per construir una societat més equitativa».

Per la seua part, l’alcaldessa d’Orpesa, María Jiménez, ha indicat que aquesta suma d'esforços entre l'Ajuntament d'Orpesa i l'UJI «permetrà sensibilitzar la població, especialment la més jove, i continuar impulsant polítiques d'igualtat».

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions