Sacmi se suma a la campanya de captació de fons #SomUJIcontraCOVID

23/07/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'empresa Sacmi s'adhereix com a mecenes a la campanya #SomUJIcontraCOVID, la campanya extraordinària de captació de fons contra la COVID-19 impulsada per la Universitat Jaume I de Castelló per a pal·liar els efectes negatius que està provocant i provocarà la COVID-19 en la comunitat universitària i en la societat.

La donació de Sacmi es destinarà al Fons de Beques PostCOVID-19, un dels tres projectes que integren la campanya #SomUJIcontraCOVID, amb l'objectiu de contribuir al fet que cap estudiant es veja en l'obligació d'abandonar els seus estudis universitaris a causa dels problemes econòmics derivats de la pandèmia causada per la COVID-19.

SACMI col·labora també amb la Universitat Jaume I com a entitat patrocinadora de la Càtedra Indústria 4.0 i amb projectes desenvolupats en sinergia amb el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial (Espaitec) de la Universitat Jaume I de Castelló a través del laboratori que l'empresa té en aquest.

Sacmi és un grup internacional de fabricació de maquinària per a la indústria ceràmica, begudes, embalatge, closures i menjar, mercats en els quals és reconegut com el líder mundial, gràcies a la innovació tecnològica i l'arrelada vocació de servei cap als seus clients.
Sacmi Ibèrica és la filial a Espanya del Grup Sacmi, amb seu a Castelló. Fundada en 1981 en el cor del clúster ceràmic espanyol, ofereix serveis d'assessorament tècnic, assistència tècnica i servei de post-venda.

Més informació: www.somujicontracovid.uji.es

Fes-te'n donant: https://bit.ly/2zmict3

#SomUJIcontraCOVID #SomUJI

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions