Gimecons se suma a la campanya de captació de fons #SomUJIcontraCOVID

31/07/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'empresa Gimecons Construcciones y Contratas se suma com a col·laborador a la campanya #SomUJIcontraCOVID de la Universitat Jaume I de Castelló, una campanya extraordinària de captació de fons creada amb l'objectiu de pal·liar els efectes econòmics i sanitaris que està provocant la COVID-19 en la nostra comunitat universitària i en la societat.

Els recursos obtinguts a través d'aquesta campanya es destinen a tres projectes: un fons de beques per a fer costat a l'estudiantat més vulnerable i dos projectes d'investigació que desenvolupen noves eines preventives i terapèutiques davant la pandèmia.

En concret, la contribució de Gimecons es destina a l'«Estudi per a analitzar i reduir els riscos de contagi amb COVID-19 en els quiròfans hospitalaris». Així, l'objectiu principal d'aquest projecte és avaluar la presència de partícules víriques en els filtres de carboni situats en les cànules dels equips de laparoscòpia de l'Hospital General Universitari de Castelló per a reduir el risc de transmissió de la COVID-19 en els quiròfans.     

Gimecons Construcciones y Contratas -que col·labora amb la Universitat Jaume I en altres projectes com el Programa de Visites al Campus» va ser fundada en 1958 i és la companyia de Grupo Gimeno dedicada a l'obra civil i l'edificació en tota la seua gamma, residencial i singular, tant en l'àmbit públic com en el privat. Durant les seues més de sis dècades d'història, ha consolidat la seua presència en diverses comunitats autònomes gràcies al desenvolupament de tota mena de projectes, des de carreteres a obres hidràuliques, rehabilitació d'edificis singulars, urbanitzacions o instal·lacions especialitzades de producció d'energies renovables, entre altres.

Més informació: www.somujicontracovid.uji.es

Fes-te'n donant: https://bit.ly/2zmict3

#SomUJIcontraCOVID #SomUJI 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions