La Fundació Universitat Jaume I-Empresa mostra el seu suport a la campanya #SomUJIcontraCOVID

10/07/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El president executiu de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, Carlos Cabrera Ahis, i la seua gerent, Gloria Serra Isierte, mostren el seu suport i animen a col.laborar en la campanya de l'UJI per a la captació de fons amb la finalitat de pal·liar els efectes que està provocant la pandèmia de la COVID-19 en la comunitat universitària i la societat.  «Des de la Universitat Jaume I volem seguir treballant per a trobar la millor forma de respondre a les conseqüències de la crisi i sens dubte la investigació, en tots els seus camps i nivells, serà un dels camins que ens porten a superar aquesta situació», destaca Cabrera.

«Som sensibles a les necessitats de l'estudiantat i demanem la col.laboració de tots per tal de promoure ajudes i beques per als nostres estudiants, líders del futur. No podem deixar perdre esta generació de talent jove», indica Gloria Serra.  

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa de la Comunitat Valenciana M.P. és entitat pròpia de la Universitat Jaume I i treballa amb aquesta en la promoció de les activitats vinculades a la formació de postgrau propi i formació continuada, a la promoció de la transferència de resultats d’investigació, a les accions d’impuls de la inserció laboral dels titulats i titulades, la col.laboració en la gestió de projectes europeus i internacionals i a la millora del potencial de les empreses i dels sectors econòmics i socials de Castelló.

Més informació: www.somujicontracovid.uji.es

Fes-te’n donant: https://bit.ly/2zMict3

#SomUJIcontraCOVID #GeneraciódeTalent #SomUJI

 

Vídeo Carlos Cabrera

Vídeo Gloria Serra

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions