L'UJI amplia l'oferta de serveis a la Biblioteca i el Servei d'Esports en la fase 2 de la desescalada

04/06/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I, en el retorn gradual a l’activitat presencial i coincidint amb la declaració de la fase 2 de la desescalada, ha ampliat la seua oferta de serveis per a la comunitat universitària a la Biblioteca i el Servei d'Esports a partir del dimecres 3 de juny.

Concretament, la Biblioteca ha obert una sala de lectura amb un aforament d’un terç de la seua capacitat màxima permesa. L’horari d’aquesta sala és de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. Atesa la restricció de l’aforament permès, s’ha de realitzar la reserva de l’espai mitjançant el següent formulari.

D'altra banda, el Servei d’Esports també s’incorpora a l’activitat presencial amb la reobertura de les instal·lacions esportives descobertes de què disposa el campus per a la pràctica d’activitat esportiva a l’aire lliure. Les instal·lacions cobertes (pavelló poliesportiu i piscina) tornaran a obrir-se quan les condicions sanitàries ho permeten. La rectora de l'UJI, Eva Alcón, ha realitzat una visita a les instal·lacions del Servei d'Esports acompanyada del comissionat per a l'adaptació a la nova normalitat, Vicent Cervera; el director del Servei d'Esports, Carlos Hernando; la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, Carmen Lázaro, i la secretària general, Cristina Pauner.

L’horari d’obertura al públic d’aquests espais esportius descoberts és de 9 a 13 hores, de dilluns a divendres. Considerant les restriccions en l’aforament màxim permès, l’accés a aquestes instal·lacions s’ha de realitzar mitjançant la reserva de l’espai que es vol utilitzar seguint el procediment habitual per a la reserva d’espais habilitat en IGLU (Reserves del Servei d’Esports), amb l’excepció de la pista d’atletisme i zona de running, que s’ha de realitzar mitjançant un correu electrònic a se@uji.es.

Com a novetat, i per a afavorir les condicions de salut de la comunitat universitària, s'ha creat una Targeta esportiva COVID-19 a la qual podrà inscriure's qualsevol persona de la comunitat universitària a cost zero i amb una duració que expirarà el 31 de juliol de 2020. Aquesta mesura permetrà l'accés de qualsevol membre de la comunitat universitària, amb la preceptiva reserva, a realitzar activitat física en aquests espais i potenciar una millora de la salut en llocs en els quals es redueixen les condicions de risc de contagi.

Es poden consultar les directrius sanitàries sobre neteja i condicions d’ús en aquest enllaç: Protocols d'higiene.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions