Alcón nomena Vicent Cervera Comissionat per a l'Adaptació de l'UJI a la Nova Normalitat

21/05/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, ha nomenat aquesta setmana el professor Vicent Cervera com a Comissionat de la Rectora per a l'Adaptació de la Universitat Jaume I a la Nova Normalitat. Amb aquest nomenament, la rectora vol reforçar totes les àrees de gestió del campus davant la nova situació derivada de l'actual pandèmia de la covid-19. Per a Alcón, la prioritat en aquest nou escenari és garantir la seguretat de les persones que treballen o accedeixen al campus, que ha començat a recuperar part de la seua activitat des que la província de Castelló va entrar en la fase I de la desescalada el dilluns 18 de maig.

Segons ha destacat la rectora, són molts els processos que s'hauran de canviar al llarg d'aquest any i probablement del pròxim, adaptant la Universitat i el seu mode de funcionament a les diferents fases d'evolució de la pandèmia. En aquest sentit, Alcón ha felicitat de nou la comunitat universitària per l'esforç d'adaptació que ha permès traslladar l'UJI a un escenari de teletreball total durant els primers dies de la pandèmia i, ara, a una nova etapa en què hi hauran de conviure diferents modes de treball, amb una presencialitat variable en funció de les circumstàncies. Així mateix, Alcón ha donat les gràcies al professor Cervera per acceptar aquest nomenament i contribuir amb la seua experiència a la millor adaptació de l'UJI a les diferents fases de la nova normalitat.

Vicent Cervera és professor del Departament de Matemàtiques, del qual va ser director entre 1992 i 1997. Ha sigut vicerector de Gestió Econòmica i Infraestructures de 1998 a 2001, vicerector d'Infraestructures i Serveis de 2001 a 2006 i vicerector d'Infraestructures i PAS des de 2006  fins a 2010. A més, ha sigut coordinador del Menador espai cultural durant els primers anys de funcionament d'aquesta infraestructura.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions