La Universitat Jaume I publica un nou llibre sobre innovació educativa El Grup d'Innovació Educativa GIE TEAM llança el llibre «III Jornadas de Innovación Educativa DIMEU. Herramientas software en educación secundaria y universidad»

08/05/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló ha llançat la publicació III Jornadas de Innovación Educativa DIMEU. Herramientas software en educación secundaria y universidad, un llibre integrat dins de la col·lecció «Innovació Educativa» de Publicacions de l'UJI que es pot descarregar de manera gratuïta en la Tenda UJI o des de la pàgina web del repositori de la Universitat.

En aquest llibre, es recullen les experiències de docents procedents de diferents centres d'educació internacionals, a més de professorat d'universitats espanyoles i de la mateixa UJI. En els diferents capítols en els quals està estructurat el llibre es presenten les experiències d'aquests docents dins de l'aula, amb la finalitat de donar a conéixer les tendències educatives que poden ajudar a resoldre els reptes als quals s'enfronten els docents en l'actualitat i respondre a les necessitats que l'alumnat planteja, així com identificar eines digitals que poden millorar el procés d'ensenyament-aprenentatge en un entorn educatiu i compartir experiències i aprendre de casos en l'aula de docents espanyols i internacionals.

Amb aquesta publicació sobre innovació educativa, el grup GIE TEAM persegueix un triple objectiu: d'una banda, potenciar l'ús de les TIC en el procés d'aprenentatge universitari, per a generar experiències d'aprenentatge atractives, interessants i motivadores per a l'alumnat. En segon lloc, oferir un suport a la docència en l'ús de les tecnologies com a mitjà didàctic, i així millorar la qualitat en el procés d'aprenentatge i aconseguir eficaçment les competències requerides als alumnes. Finalment, amb aquest llibre es pretén donar a conéixer entre el col·lectiu de professorat les aplicacions mòbils existents i donar visibilitat a l'esforç que estan fent alguns docents. Així, es presenten estratègies innovadores, tendències educatives actuals, debat i intercanvi d'idees, etc., que poden ser de gran interés per al professorat universitari, de secundària, de batxillerat, de cicles formatius o per a qualsevol persona interessada en la innovació educativa.

GIE TEAM és un Grup d'Innovació Educativa de la Universitat Jaume I creat amb l'objectiu de treballar en tres àrees: Tecnologia, Equips i Activitats Motivadores (TEAM). Està format per Teresa Vallet, Teresa Martínez, Iluminada Vallet, Edurne Zubiria i Víctor del Corte, professorat del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I; Merche Marqués, professora del Departament d'Enginyeria i Ciència dels Computadors de l'UJI, i per la professora Inma Bel, del Departament de Finances Empresarials de la Universitat de València.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions