Crue Universitats Espanyoles posa en marxa la primera fira virtual sobre màsters oficials Amb aquest saló en línia, Crue respon a la situació generada pel COVID-19 que impedeix a les universitats celebrar esdeveniments presencials

25/03/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Crue Universitats Espanyoles celebra del 23 al 27 de març de 2020 la primera edició del saló virtual UNIferia dedicada als estudis de màster oficials de les universitats españoles i coordinada per la Universitat Jaume I de Castelló. D'aquesta forma, Crue repeteix el format de fira en línia dedicada als graus, la segona edició dels quals es va celebrar amb èxit el mes de febrer passat. Aquesta plataforma ofereix tota la informació relativa a l'oferta acadèmica de 54 universitats espanyoles.

Així, a través de www.master.uniferia.org, les universitats donen a conéixer de manera personalitzada als i les usuàries les seues propostes de titulacions d'estudis de màster, els diferents sistemes d'accés, possibilitats d'internacionalització, preus, els passos a seguir per a realitzar la matrícula i fins i tot informació sobre allotjament.

Aquesta fórmula de fira universitària permet a qualsevol persona «passejar» pels diferents estands de les universitats sense eixir de casa. No hi ha límits geogràfics ni temporals. A més, possibilita a l'estudiantat interactuar amb els serveis d'informació i orientació de les institucions participants, a través de canals de xat que són accessibles també per a persones amb alguna discapacitat sensorial.

UNIferia Màster és una plataforma atractiva i en format responsive que s'adapta als dispositius mòbils. En el punt d'informació principal, els usuaris troben dades generals sobre el Sistema Universitari Espanyol, així com un cercador per a localitzar títols de les universitats participants en la fira.

Conéixer l'oferta de màsters oficials, les opcions de beques o d'internacionalització poden ser factors decisius per al futur professional dels joves. Per aquesta raó, el Grup de Treball dels Serveis d'Informació i Orientació Universitària (SIOU) ha posat en marxa aquest primer saló virtual de Màster, que millora els canals de comunicació i garanteix la igualtat d'oportunitats sense les limitacions que tenen les tradicionals fires d'educació superior.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions