Èxit de participació en el Seminari sobre Lideratge Internacional de l'Aula Fundació Torrecid

18/02/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Aula Fundación Torrecid de Lideratge i Innovació de la Universitat Jaume I ha organitzat la segona edició del Seminari sobre Lideratge Internacional, que ha tingut lloc els dies 12 i 13 de febrer de 2020 a la sala d'actes de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de l'UJI (ESTCE).

Aquest curs ha tingut una gran acollida entre l'estudiantat de la Universitat, ja que ha comptat amb més de 80 persones inscrites procedents de diferents graus de l'UJI, principalment de l'ESTCE (enginyeries i química) i de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, de graus com Dret, Relacions Laborals, Economia, o Administració d'Empreses.

El seminari, dividit en tres sessions, ha començat mostrant els fonaments bàsics del management per aconseguir el lideratge en una estratègia internacional, i com es poden millorar les habilitats de comunicació personals per a aconseguir els objectius en un entorn molt competitiu. En l'última sessió s’ha explicat el cas d'èxit de l'empresa Torrecid, que ha passat de ser una empresa familiar creada en 1963 a ser una multinacional familiar globalitzada líder mundial en el sector de productes i serveis per a la ceràmica i el vidre, estant presents en l'actualitat en 28 països i amb clients en més de 130. 

Les sessions han estat impartides per Javier Gasch, responsable de selecció del Departament de Recursos Humans de Torrecid, Jose Enrique Clar, responsable de Formació del Departament de Recursos Humans, i Oscar Ruiz, enginyer del Departament d’Innovació Tecnològica de Torrecid.

L'Aula Fundación Torrecid de Lideratge i Innovació sorgeix d'un conveni entre la Universitat Jaume I i la Fundación Torrecid per promoure el talent de l’estudiantat universitari mitjançant l’atorgament de beques i premis, la millora de la seua formació tècnica a través de xerrades i conferències, i mostrar-los les oportunitats de desenvolupament professional en el clúster ceràmic de Castelló.    

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions