L'UJI aconsegueix més de 8.000 euros per al Banc d'Aliments de Castelló en la primera fase de la campanya «La solidaritat no es confina»

22/12/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I, sota el lema «La solidaritat no es confina», va llançar la campanya universitària de donació al Banc d’Aliments de Castelló el passat 19 de novembre. Aquesta campanya, dirigida a la comunitat universitària i amb l'objectiu de contribuir perquè les famílies més necessitades de la província puguen accedir als aliments bàsics, ha aconseguit recaptar en quatre setmanes 8.006,31 euros de 350 donacions de membres del col·lectiu universitari o vinculades amb la campanya. 

Aquestes donacions s'han aconseguit a través del tòtem digital de l'empresa FoodRation4All que ha estat ubicat per diversos edificis del campus de l'UJI durant aquest últim mes; de l'app «Nadie sin su ración diaria» de la mateixa empresa; i per donacions directes d'universitaris al Banc d'Aliments de Castelló. 

Cal destacar que, amb la resposta de la comunitat universitària a la campanya, s'ha multiplicat notablement la quantitat de les donacions respecte a anys anteriors, ja que en altres campanyes es va arribar a un màxim de 300 quilos d'aliments que equivaldrien a uns 600 euros.

Durant la primera fase, aquesta iniciativa universitària s'ha sumat a la campanya «Gran Recogida de Alimentos 2020» que va iniciar en novembre la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments i al moviment global #GivingTuesday «Un dia per donar» que es va celebrar el passat 1 de desembre al campus.

La segona fase de la campanya començarà el pròxim mes de gener de 2021. 

Tota la informació sobre la campanya es pot trobar al web: www.donacioaliments.uji.es 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions