Banco Santander llança a la Universitat Jaume I la XI edició del programa Explorer per a donar suport a joves emprenedors

26/11/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La plataforma global d'emprenedoria universitària Santander X té obert fins a l'11 de desembre el període d'inscripció per a l'XI edició d'Explorer «Joves amb Solucions» a la Universitat Jaume I, una iniciativa d'impuls al talent jove promoguda per Banco Santander a través de Santander Universidades, i dirigida pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE).

El programa, que en aquesta edició arriba amb moltes novetats respecte a anys anteriors, està destinat a joves residents a Espanya d'entre 18 i 31 anys que, durant 12 setmanes, podran desenvolupar habilitats emprenedores com ara el lideratge, treball en equip o habilitats de comunicació.

Explorer brindarà les eines necessàries perquè els participants siguen capaços de desenvolupar una solució sòlida, viable i sostenible, enfocada a resoldre problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 fixats per les Nacions Unides, en línia amb l'estratègia de Banca Responsable de Banco Santander. Els participants d'aquesta edició es beneficiaran de formació, recursos, xarrades en línia i esdeveniments a l'UJI Explorer Space, el centre de coworking i treball col·laboratiu del programa en la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge, sempre seguint totes les mesures de seguretat requerides. Aquest Explorer Space compta amb el suport del Vicerectorat d'Estudiantat i Compromís Social de la Universitat Jaume I.

En aquesta nova convocatòria, el programa es converteix en una proposta de formació emprenedora d'avantguarda, adaptada al nou context d'innovació global. La seua transformació digital respon a la necessitat de fer un pas més amb un programa d'èxit, amb deu anys d'experiència, que obri la porta a una major quantitat d'emprenedors amb perfil i propostes més diverses. Explorer arriba en aquesta edició amb una marcada aposta per la sostenibilitat, buscant solucions innovadores vinculades amb els ODS 2030.

A través del treball realitzat al llarg d'aquestes 12 setmanes, el grup d'avaluació de la Universitat Jaume I Explorer Space decidirà quin equip -fins a un màxim de tres membres- podrà continuar amb la seua formació que es desenvoluparà en un hub d'innovació europeu de la mà d'una institució educativa de prestigi al juliol 2021.

Més informació en www.increa.uji.es i https://explorerbyx.org/.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions