La Universitat Jaume I organitza la II Jornada d'Innovació UJI–Empreses a Sagunt per a donar resposta als reptes en R+D+i i afavorir la col·laboració conjunta

23/11/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló i l'Ajuntament de Sagunt han organitzat la II Jornada d'Innovació UJI–Empreses per a dimecres 25 de novembre, en format en línia. Des del saló de plens de l'Ajuntament de Sagunt es procedirà a la inauguració de l'acte a càrrec de l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i el vicerector adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria de l’UJI, David Cabedo; per a continuar després amb l'acte en format en línia.

La jornada s'iniciarà amb la ponència «Cap a la transferència del coneixement. Finançament projectes d'I+D+i en col·laboració Empresa-Universitat», a càrrec d'Ismael Rodrigo, director de l'Oficina de Cooperació en Recerca i desenvolupament Tecnològic (OCIT–UJI), i continuarà amb l'exposició d'un cas d'èxit, Ampere Energy-Virtual Power Plant, a càrrec d'Úrsula Pérez, Data Scientist en Ampere Energy, i Emilio Pérez, membre del grup d'investigació EEA (Electricitat, Electrònica i Automàtica) de la Universitat Jaume I de Castelló.

La innovació i tecnologia són els instruments clau per a eixir de l'actual situació de crisi. Per això, grups d'investigació de la Universitat Jaume I i professionals d'empreses de Sagunt i voltants es reuniran en aquesta jornada amb l'objectiu de donar resposta als reptes en R+D+i i les opcions de col·laboració conjunta. El director d'Espaitec i gerent de la Fundació General de l'UJI, Juan Antonio Bertolín, farà una exposició sobre la metodologia a seguir en la realització de les trobades virtuals de networking i les reunions one to one entre grups d'investigació UJI i empreses prèviament programades, amb un nou format dissenyat per a adaptar-se a les circumstàncies sanitàries actuals.

La jornada s'emmarca dins del projecte Antenes de Transferència de Coneixement, dut a terme per la Fundació General de la Universitat Jaume I, responsable de la gestió d'Espaitec, el Parc Científic i Tecnològic de l'UJI, i finançat per l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), a través del Conveni d'Impuls de la Transferència de Coneixement i Tecnologia entre Universitat i Empresa i Suport de l'Emprenedoria Innovadora signada amb els parcs científics de la Comunitat Valenciana.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions