L’UJI inicia una campanya de donació per al Banc d’Aliments de Castelló Amb aquesta iniciativa, la Universitat se suma a la campanya «Gran Recogida de Alimentos 2020» de la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments

19/11/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha presentat la campanya de donació al Banc d’Aliments de Castelló, dirigida a la comunitat universitària, per a contribuir a pal·liar els efectes negatius que la crisi sanitària provocada per la COVID-19, i la crisi econòmica derivada d'aquesta, està tenint sobre moltes famílies amb risc de pobresa i exclusió, fent que aquestes no puguen accedir als aliments bàsics.

En l'acte de presentació han estat presents la rectora Eva Alcón; la vicerectora d'Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez; el president del Banc d'Aliments de Castelló, Santiago Miralles; el CEO de l'empresa FoodRation4All, Kilian Zaragozá; el cap de zona de Consum, José Luís Marí; i la presidenta del Consell de l'Estudiantat, Laura Alcaide.

Baix el lema «La solidaritat no es confina», l'objectiu principal d'aquesta campanya és animar la comunitat universitària a realitzar una donació monetària al Banc d'Aliments de Castelló per tal d'aconseguir que les famílies de la província puguen continuar mantenint una qualitat de vida digna i tinguen l'oportunitat d'obtenir una alimentació diària, equilibrada i amb aliments frescos.

Per a fer una donació a la campanya hi ha tres opcions. La primera, realitzar una donació amb targeta bancària a través del tòtem digital de l'empresa FoodRation4All que estarà físicament en distints llocs del campus durant les properes setmanes. La segona, descarregant-se l'app «Nadie sin su ración diaria», també de l'empresa FoodRation4All. I, en tercer lloc, fent una transferència bancària directament al número de compte del Banc d'Aliments de Castelló. Tota la informació sobre aquestes tres opcions de donació està a la web de la campanya: www.donacioaliments.uji.es

Amb aquesta iniciativa, l'UJI se suma a la campanya «Gran Recogida de Alimentos 2020» que va iniciar el passat 16 de novembre la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments. Durant la presentació de la campanya, Eva Alcón ha destacat «el compromís social de la Universitat Jaume I, que encara es fa més necessari en un context de crisi com l’actual». A més, ha apuntat que aquesta acció solidària s’emmarca també «en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible com ara el de "Fam zero" o el de "Salut i benestar"».

La campanya universitària de donació al Banc d'Aliments de Castelló compta amb la col·laboració de l'empresa FoodRation4All (ubicada a Espaitec), Consum i el Banc d'Aliments de Castelló com a entitat beneficiària directa de les donacions.  

Fotografies

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions