La quarta edició d'UJI Emprèn OnSocial cobreix totes les places

30/10/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El programa d'emprenedoria social i tecnològica promogut pels vicerectorats d'Investigació i Transferència i d'Estudiantat i Compromís Social de la Universitat Jaume I inicia una nova edició. Un total de 25 idees promogudes per la comunitat universitària seran les protagonistes d'un programa de formació i mentoria que els ajudarà a transformar-se en projectes emprenedors d'impacte social, tecnològic i mediambiental.

UJI Emprèn OnSocial està organitzat conjuntament per la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge i Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, en col·laboració amb l'associació SECOT (Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica), una iniciativa que en la seua quarta edició es consolida com a programa de referència per a emprendre a la Universitat Jaume I. 

Un total de 60 persones s'han registrat en la plataforma web del programa per a presentar idees socials, tecnològiques o mediambientals agrupades en 28 projectes dels quals 25 han sigut les idees seleccionades per a participar en el programa. 

En aquesta quarta edició, totes les sessions de formació es realitzaran en format en línia per a adaptar-se a la situació actual de pandèmia generada per la COVID-19. La duració del programa és des d'octubre de 2020 a juliol de 2021 i cadascun dels projectes tindrà, durant aquest temps, un mentor SECOT a la seua disposició que l'ajudarà a consolidar la seua idea per a convertir-la en una empresa viable.

De les idees seleccionades que aspiren a ser projectes emprenedors després del pas pel programa, es troben, entre altres, solucions relacionades amb la despoblació, igualtat de gènere, millora en aspectes de la construcció i solucions arquitectòniques o la millora en les cures de persones majors. 

L'evolució del programa es pot seguir en http://ujiempren-onsocial.uji.es/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions