adComunica premia el projecte Saytrip de l'estudiantat de l'UJI i l'empresa d'Espaitec Nayar Systems

01/10/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Associació per al Desenvolupament de la Comunicació (adComunica) ha celebrat avui dijous 19 el  dotzè aniversari i ha lliurat els Premis Rafael López Lita en un acte que ha tingut lloc al Centre de Convencions «El Molí del Termet» de Vila-real. La celebració ha comptat amb la participació de professionals i empreses associades, així com d'autoritats i amics del col·lectiu.

En l'acte, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real i ha estat precedit de l'assemblea de socis, s'han repassat l'activitat de l'últim curs i els immediats plans de futur de l'associació, que compta amb més de 100 socis personals i 12 empreses col·laboradores. Quant als guardons, el president d'adComunica, Francisco Fernández, ha fet lliurament del Premi d'Honor Rafael López Lita a la Trajectòria en Comunicació 2019 a l'Associació Espanyola de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics (Ascer).


El guardó, atorgat per la Junta Directiva de l'associació, ha destacat la llarga trajectòria de la patronal ceràmica en la seua tasca de promoció exterior del principal sector industrial de la província de Castelló, posicionant la seua imatge de marca en l’ambit internacional, i ha sigut recollit pel vicepresident d’Ascer, Francisco Ramos, i per la directora de Comerç, Promoció i Comunicació d’Ascer, Ana Martínez, al costat d'Eva Pedrajas, membre de l'equip de comunicació de l'associació.


D'altra banda, el portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament de Castelló, Rafa Simó, ha fet lliurament del Premi a les Noves Iniciatives en Comunicació a Nayar Systems, per «l'aposta per la comunicació d'una empresa centrada en el model de negoci B2B, en un sector molt industrialitzat», així com «la integració de comunicació interna i externa per a promoure l'orgull corporatiu, el sentit de pertinença a la companyia» i la coherència interna en el discurs. La distinció, que compta amb el patrocini del consistori castellonenc, ha estat recollit conjuntament per José Luis Sanchis, CMO de Nayar Systems, i Roberto Regal, director executiu de Respira Comunicació.


Finalment, el Premi al Millor Projecte Empresarial ha estat lliurat per Patrícia Puerta, vicepresidenta primera de la Diputació de Castelló, i ha correspost a Saytrip. El guardó, patrocinat per la corporació provincial i que compta amb la col·laboració de JC&B Consultors, ha sigut per al projecte Saytrip, presentat per Belén Huerta, graduada per la Universitat Jaume I, i consistent en una plataforma en la qual els viatgers poden contractar per hores professionals locals de la fotografia com a guies i fotògrafs durant els seus viatges. El jurat de la convocatòria va destacar la seua «originalitat en l'àmbit de la fotografia, amb l'aplicació en el món de la comunicació de models de negoci col·laboratius desenvolupats amb èxit en altres sectors». El guardó ha estat recollit conjuntament per Huerta i la seua sòcia Ana Galiana.

L'Associació per al Desenvolupament de la Comunicació és una entitat sense ànim de lucre promoguda per professorat universitari, directors i directores de comunicació d'empreses privades i personal directiu de mitjans de comunicació de Castelló que es dedica al foment i el desenvolupament de la comunicació en tots els seus vessants.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions