El «8th Meeting on International Economics» de l'UJI reuneix professionals i experts de l'àmbit econòmic

26/09/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Congrés: 8th Meeting on International Economics (26/09/2019) meeting-on-international-economics Meeting_Int_Economia__19DLL18_in

    FOTO: Damián Llorens

El «8th Meeting on International Economics», organitzat per l'Institut d'Economia Internacional de la Universitat Jaume I, ha celebrat avui la seua primera jornada en la qual s'han reunit professionals i experts per a tractar temes sobre globalització i migracions dins de l'àmbit de l'economia internacional. El lloc triat per a aquesta ocasió ha estat la sala de juntes de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques.

La inauguració ha comptat amb la presència de Joan Antoni Martín, vicerector d'Internacionalització i Cooperació de l'UJI; Maite Alguacil, vicedegana d'Economia; i d'Inmaculada Martínez, catedràtica d'Economia.

En la seua intervenció, Martín, ha assenyalat estar especialment orgullós que aquesta edició se celebre a la Universitat Jaume I, ja que aquest tipus d'esdeveniments «s'estan convertint en una tradició dins de l'Institut d'Economia Internacional».

Inmaculada Martínez ha afirmat que compten amb «excel·lents ponents», entre els quals es troba Hillel Rapoport, professor de la Paris School of Economics, qui ha impartit la conferència plenària «Migration and cultural change». Així mateix, s'han celebrat alguns panells en els quals s'ha debatut sobre aspectes polítics i econòmics relacionats amb la migració i el canvi climàtic.

La segona jornada d'aquest congrés tindrà lloc demà 27 de setembre del 2019 en el Menador Espai Cultural a les 9.30 hores amb la conferència: «The political impact of immigration: evidence from the United States», impartida per Anna Maria Mayda, de la Georgetown University. Durant tot el matí, les persones inscrites podran participar en diversos panells que es prolongaran fins a les 15.00 hores.

Imatges

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions