La Fundació Germà Colón de l’UJI organitza un concurs de cal·ligrames amb les dones com a tema

16/10/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Fundació Germà Colón de la Universitat Jaume I de Castelló ha convocat un concurs de cal·ligrames que té com a temàtica la dona, en el qual pot participar l’estudiantat de la universitat pública de Castelló. El termini de presentació dels cal·ligrames finalitza el 2 de novembre.

El text ha d’estar escrit en català i el cal·ligrama ha de ser original i inèdit i no ha d’haver rebut prèviament cap premi o accèssit en un altre concurs, certamen nacional o internacional. Els treballs, cinc com a màxim, han de presentar-se en un sobre tancat amb una plica amb el seu pseudònim i títol, i a l'interior les dades personals de l'autor o autora (nom i cognoms, DNI, telèfon, correu electrònic).

Per al lliurament de les obres, els autors i les autores s’hauran d'adreçar a la Fundació Germà Colón Domènech, despatx TI2031 (ESTCE), Universitat Jaume I, dimarts i dijous d’11 a 13 hores. Per a sol·licitar qualsevol mena d’informació: telèfon 964 729 070, o correu electrònic fundaciocolon@uji.es.

Dels cal·ligrames presentats, un jurat en seleccionarà un primer premi i dos accèssits, que s’inclouran en una publicació de la Fundació Germà Colón. El primer premiat estarà dotat amb 300 euros, 200 euros el segon i 100 euros el tercer. El premi podrà ser declarat desert. L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc en les Jornades «Veus de dones en femení i singular» el 20 i 21 de novembre de 2019.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions