AlumniSAUJI potencia l’anglès com a proposta formativa per al mes d’octubre

25/09/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

AlumniSAUJI ofereix per al mes d’octubre diversos cursos i tallers per a millorar les competències en anglès i ofimàtica. Del 3 d’octubre al 12 de desembre tindrà lloc el curs «Noves formes d’ensenyament de l’anglès: digitalització de l’aula». La inclusió de la tecnologia en el currículum escolar és una de les majors tendències en educació perquè augmenta la motivació de l’alumnat, però també és un gran repte pel que fa a la formació dels docents. Per això, aquest curs té l’objectiu de posar a l’abast del professorat noves eines que faciliten i dinamitzen la docència.

Continuant amb la formació en llengües, el dia 14 d’octubre començarà el «Curs d’anglès de preparació al nivell B1» que s’allargarà fins al 16 de desembre i que en aquesta edició s’estrena de forma virtual. AlumniSAUJI aposta per la formació a distància per a facilitar l’accés a totes les persones sense necessitat de desplaçaments i amb llibertat horària. 

Una altra de les opcions que ofereix el programa AlumniSAUJI per a millorar l’anglès són els grups de conversa, disponibles en els nivells Intermediate i Advanced. Són reunions setmanals compartides amb un nombre reduït de persones que permeten millorar l’expressió oral i fomentar l’intercanvi conversacional en anglès.

D’altra banda, per a reforçar l’expressió escrita en anglès, torna una nova edició del «Writing Consulting» que consisteix en la realització de redaccions amb assessorament individualitzat d’un tutor/a. Aquesta activitat té una durada de tres mesos i és virtual.

A més de la formació en idiomes, AlumniSAUJI també proposa cursos d’ofimàtica. El 21 d’octubre s’iniciarà el curs «Programació de macros en Excel: iniciació», un curs on adquirir els coneixements necessaris per a traure tot el rendiment a l'eina de fulls de càlcul per excel·lència i el maneig de les macros, que permeten automatitzar processos repetitius i treballar i organitzar grans quantitats de dades.

Els cursos estan oberts al públic general, però els membres AlumniSAUJI Premium i altres col·lectius vinculats al programa gaudeixen d’avantatges econòmics.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

Més informació:

www.alumnisauji.uji.es o http://ujiapps.uji.es/serveis/alumnisauji/jasoc/alumnisaujipremium/formacio/cursos-alumni/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions