L'EuroFUE-UJI rep l'aprovació d'un nou projecte Erasmus+ sobre inclusió digital en el qual participa com a soci

10/09/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Comissió Europea ha aprovat el nou projecte Erasmus+ ASIDE, Adult Social Inclusion in Digital Environment, en el qual la FUE-UJI participa com a soci. El consorci que integra aquest projecte europeu està format per tres socis internacionals, entre els quals es troba la FUE-UJI, i l'associació de la qual pretén millorar la inclusió social pel que fa a competències digitals bàsiques.
El projecte europeu ASIDE s'emmarca en el programa Erasmus+, en la modalitat «Associacions Estratègiques per a Educació de Persones Adultes». En els seus dos anys de durada, es crearà una plataforma digital a manera portfolio que oferirà les eines necessàries per a afavorir una educació inclusiva i pal·liar la bretxa digital quant a coneixements digitals en certs estrats de la societat.

El consorci d'aquest projecte està format per quatre entitats internacionals, incloent la FUE-UJI i a la qual se sumen el Centro de Educación Pública Saricam de Turquia, el entro de Educación para Adultos ITC International TEFL de la República Txeca i la fundació per a la investigació i la innovació en l'educació Fundacja Instytut Badan i Innowacji w Edukacji de Polònia. Aquesta última organització sòcia és l'encarregada de coordinar el projecte ASIDE per a la inclusió social dels adults en l'entorn digital.

A través de les eines digitals, el consorci que integra el projecte europeu ASIDE, guiat per experts i professionals de la matèria, posarà a la disposició d'un públic més ampli les eines necessàries per a dur a terme iniciatives i serveis basats en la inclusió social digital.

Més informació  EuroFUE-UJI

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions