L'empresa Walhalla instal·lada a Espaitec inicia una nova etapa La nova etapa inclou ampliació de capital, entrada de nous accionistes i projectes d'innovació tecnològica en el Centre de Dades Tier IV instal·lat a Castelló

17/09/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Walhalla inicia una nova etapa amb importants canvis accionarials que inclouen una ampliació de capital i l'entrada de nous accionistes privats amb amplis coneixements i experiència en el sector. També es renova quasi per complet l'equip directiu, reforçant-lo amb l'entrada de professionals de gran experiència i trajectòria en el sector. Javier Salcedo s'incorpora per a liderar aquesta nova etapa, a més de Javier Sánchez de Pazos com a director comercial, tots dos professionals amb dilatada experiència en el sector de les tecnologies d'informació i telecomunicacions. 

Walhalla és l'únic proveïdor de serveis espanyol que disposa d'un Centre de Dades Tier IV a Espanya. Des de les seues innovadores instal·lacions situades al Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I de Castelló, l'empresa pot garantir la màxima disponibilitat i seguretat dels serveis. De fet, la nova etapa de l'empresa enfocarà el seu negoci al voltant d'aquest centre de dades i els serveis que s'hi presten.

L'estratègia empresarial dels pròxims anys de Walhalla se centrarà en valors diferencials com la seguretat i el compliment normatiu (disposant, per exemple, del certificat de l'Esquema Nacional de Seguretat nivell alt), el seu enfocament a canal i sobretot un suport tècnic especialitzat 24 x 7 amb una gran agilitat, qualitat i proximitat en l'atenció. Aquest nou enfocament s'ha plasmat en una nova identitat visual corporativa, que inclou un nou logo, així com en una renovació completa de la pàgina web de Walhalla.

Com a part del seu enfocament a canal, Walhalla ha aconseguit un primer i important acord de col·laboració amb Masscomm (majorista de solucions Global Tech) per a distribuir les seues solucions. Walhalla té la intenció de tancar un acord amb un segon majorista l'any vinent. Una altra de les importants novetats serà al voltant del nou catàleg de productes. En les pròximes setmanes, es llançaran al mercat una potent solució de VMware cloud, una altra de Kubernetes com a servei, i es renovarà el producte de backup en el núvol. També s'està treballant en el llançament d'altres productes, solucions i serveis que s'esperen a la fi d'any i principis de l'any que ve. 

Walhalla realitzarà un important esforç per a comunicar aquesta nova etapa en el mercat. Per a això, organitzarà una sèrie de desdejunis de negocis en els quals s'ampliarà la informació sobre tots aquests canvis i s'anunciaran també els nous productes i col·laboracions, proporcionant-ne informació detallada. Aquests desdejunis es realitzaran entre l'1 i el 10 d'octubre en diverses ciutats espanyoles. Les persones interessades es poden inscriure a través de la web de l'empresa:  https://www.walhallacloud.com/desayunos-walhalla.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions