Espaitec organitza un taller sobre noves metodologies de formació per a persones emprenedores

10/09/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I de Castelló (Espaitec) organitza el 16 i 17 de setembre una acció de formació de mentors i mentores en noves metodologies per a persones emprenedores. Les sessions se celebraran en horari de matí, de 8.30 a 14 hores, en les instal·lacions d'Espaitec 2. Allí, els assistents aprendran les claus per a donar suport a projectes emprenedors sota l'òptica de les organitzacions exponencials, és a dir, fomentar l'emprenedoria centrada en el creixement.

Durant aquest curs de formació gratuït, les persones assistents també treballaran les característiques de les empreses socials i amb impacte positiu, així com metodologies i eines clau per a les noves empreses del futur, com el canvas de l'emprenedoria social, el mesurament de l'impacte, el social lean start up i el disseny centrat en les persones.

El taller estarà impartit per Ginés Haro, reconegut formador, consultor i emprenedor social expert en organitzacions exponencials i d'impacte positiu. Ginés compta amb dilatada experiència com a emprenedor i formador, i és col·laborador del programa «UJI Emprèn OnSocial» de la Universitat Jaume I.

L'objectiu d'aquesta acció de formació finançada per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana és crear una xarxa de mentors i mentores homologats capaços de formar persones emprenedores de la Universitat Jaume I en els projectes desenvolupats per a fomentar l'emprenedoria innovadora i social a la província. Entre aquests, destaquen UJI Emprèn OnSocial i Explorer UJI. A més, pretén generar una xarxa de mentors i mentores que no sols utilitze la mateixa metodologia formativa, sinó que realitze un seguiment de projectes emprenedors atesos els mateixos criteris.

El taller es dirigeix als voluntaris i voluntàries de SECOT Castelló, a empresaris i empresàries amb experiència i personal tècnic d'institucions públiques interessats a donar suport a joves emprenedors de Castelló. Per a participar és obligatori realitzar inscripció prèvia a través de la pàgina web d'Espaitec abans del dijous 12 de setembre a les 20 hores.

Per a ampliar informació, consultar l'agenda i realitzar la inscripció es pot visitar la web www.espaitec.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions