La rectora de l’UJI rep el trofeu del Sony World Photography Awards aconseguit per l’estudiant Sergi Villanueva

11/07/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  trofeu-sony-awards Sony_World_Photograpy_Adwars_19DLL37_in

    FOTO: Damián Llorens

L’estudiant de tercer curs de Comunicació Audiovisual de l’UJI Sergi Villanueva Miñana, guanyador del Sony World Photography Awards en la categoria universitària, ha fet entrega del trofeu a la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón. A l’acte també han assistit la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez; el director del Departament de Ciències de la Comunicació, Javier Marzal; José Aguilar, professor tutor de l’estudiant, i Marta Martín, directora del LabCom.

La rectora de l’UJI ha felicitat per aquest premi Sergi Villanueva, però també el Departament de Ciències de la Comunicació. «Enhorabona, Sergi, per aquesta merescuda distinció perquè és un premi al teu treball i dedicació, i al mateix temps, un premi col·lectiu i un reconeixement a l’excel·lència docent que s’està assolint en els estudis de Comunicació de la nostra universitat i que ens situa en primer nivell nacional i internacional», ha destacat.

Sergi Villanueva Miñana, que va ser l’elegit pels jutges com a «Estudiant Fotògraf de l’Any» pel seu treball fotogràfic «La Terreta» en la final del Sony World Photography Awards celebrada el passat mes d’abril a Londres, ha agraït a la Universitat el suport en tot aquest procés, en especial a totes les persones que l’han ajudat. «Per a mi és una gran motivació que el meu treball siga reconegut en l'àmbit internacional i poder dedicar-me a aquesta professió», ha afegit.

Per al director del Departament de Ciències de la Comunicació, Javier Marzal, aquest guardó suposa una fita important per a l’UJI. «Hem de ser conscients de la seua magnitud, perquè ens permet col·locar-nos en el mapa a escala internacional», ha subratllat. Cal recordar que en la final es van donar cita els 10 millors fotògrafs d’universitats de tot el món.

En «La Terreta», l’estudiant de l’UJI realitza una evocadora representació de la seua terra natal en la qual captura la quotidianitat de la vida al voltant dels tarongers i que associa al sentiment de pertinença, descrivint l’orgull que sent per la terra a la qual pertany. Villanueva, que va participar en representació de la Universitat Jaume I, va guanyar, a més, 30.000 euros en material fotogràfic Sony per a la institució, material que s’incorporarà al Laboratori de Ciències de la Comunicació (LabCom).

Fotografies
 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions