BP lliura les beques del seu programa anual als graduats i graduades universitaris

17/06/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La vicerectora d'Estudiantat i Compromís Social de la Universitat Jaume I, Inmaculada Rodríguez, i el director de la Refineria de Castelló Francisco Quintana, han fet lliurament de les 39 beques a l'estudiantat universitari i graduats que durant l'any 2019 realitzaran les pràctiques en la planta de BP, en un acte celebrat en les instal·lacions de la planta de Castelló en el polígon El Serrallo i en el qual també han estat presents la directora de Recursos Humans, Pilar Merino, i altres membres del Comitè de Direcció de la refineria i la gerent de la FUE-UJI, Gloria Serra.

El principal objectiu de l'ampli programa d'ajudes de la refineria és l'apropament a la realitat laboral de l'alumnat universitari, a través del qual es fomenta l'adquisició de coneixements, capacitats i habilitats necessàries per a un adequat acompliment professional de l'alumnat. L'estudiantat procedeix de diferents graus com ara química, enginyeria elèctrica, industrial, disseny, mecànica, química i informàtica, administració i direcció d'empreses i economia.

Les beques de grau universitari BP Oil Refineria de Castelló poden ser de tres tipus: curriculars, obligatòries per a aquells alumnes que estan cursant un grau universitari; extracurriculars, de lliure elecció de l'alumnat, i beques per a titulats, pensades per a graduats menors de 30 anys que hagen finalitzat els seus estudis universitaris en els últims quatre anys, aquests dos últims tipus, en la seua majoria, procedents de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa (FUE-UJI). En aquesta edició s'han concedit 39 beques amb una durada mitjana de nou mesos i amb un import mitjà per beca de 10.000 euros.

Des de l'inici de l'activitat de la refineria de Castelló, fa més de 50 anys, milers de joves de les universitats del nostre entorn han tingut l'oportunitat d'iniciar la seua marxa laboral en les instal·lacions de la multinacional; de fet, molts dels components de la plantilla actual van ser en el seu moment beneficiaris d'aquest mateix programa.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions