L’UJI i el Club Deportivo Roda acorden accions de formació en aspectes com l’assetjament escolar

14/06/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón Soler, i el president del Club Deportivo Roda, Jorge Roda García, han firmat un protocol general de col·laboració entre ambdues entitats per a l’establiment de programes que permeten obtenir millores en els serveis que presten a la societat, entre elles, programes de formació que estaran coordinats per l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat del Vicerectorat d’Estudiantat i Compromís Social.

Després de la firma, Jorge Roda ha indicat que per al club esportiu «suposa un pas endavant comptar amb la universitat pública i tindrà una repercussió molt positiva per als xiquets, els pares i el personal del club». Per la seua banda, Eva Alcón, ha agraït al club esportiu que haja pensat en l’UJI per a col·laborar en la formació, especialment «en temes claus en les primeres etapes educatives, com són l’assetjament o la prevenció de la violència de gènere, no només per evitar que les exercisquen, sinó també perquè les denuncien si en són testimonis».

En concret, la cooperació es durà a terme en l’organització d’activitats formatives; jornades de voluntariat; assessorament mutu; la realització de projectes; l’intercanvi d’experiències, accions o informació fruit de l’experiència diària. L’acord s’estableix per un període de quatre anys, prorrogable tàcitament, i les modalitats concretes de col·laboració s’establiran mitjançant convenis que s’incorporaran a aquest protocol acadèmic, científic i cultural.

Imatges de l'acte

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions