Antic alumnat de la Llicenciatura en Química de l’UJI commemora el 25è aniversari de la seua promoció

10/06/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Vint-i-cinc anys després de finalitzar els estudis a l’UJI, l’alumnat de la promoció del 94 de la Llicenciatura en Química ha tornat a la seua universitat per a commemorar l’aniversari de la promoció.

La trobada, que s’ha celebrat per segon any consecutiu i aspira a convertir-se en una cita anual, ha sigut coorganitzada pel programa AlumniSAUJI i promoguda per l’actual vicedirector del Grau en Química de l’UJI, Mario Llusar, que és alhora un dels antics alumnes que celebren el 25è aniversari.  

A més dels parlaments de Mario Llusar, representant dels alumni de la promoció i el professorat que els va donar classes, l’acte ha comptat amb la participació de la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals i responsable del programa AlumniSAUJI, Carmen Lázaro, i l’actual vicedirector del Grau en Enginyeria Química, Enrique Sánchez Vilches.

També ha destacat la nombrosa representació del professorat assistent entre els quals es troben Vicente Manuel Aguilella i Santiago Luis, que continuen exercint com a professors a l’UJI; María José Orts Tarí, que també continua com a professora i a més és secretària del departament i investigadora de l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC); Vicente Esteve, professor i ara també membre de la junta directiva del Col·legi de Químics de la Comunitat Valenciana; María Esther Beltrán Flors, com a antiga professora ja jubilada; Eliseo Monfort, responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Energia i Salut Laboral de l’ITC; Agustín Escardino, professor emèrit adscrit al Departament d’Enginyeria Química i director honorífic perpetu de l’ITC «Agustín Escardino»; Jesús Lancis, actual vicerector d’Investigació i Transferència, o Juan Carda, director de la Càtedra d’Innovació Ceràmica. 

Durant la trobada s’han visitat els laboratoris químics de la Universitat. La trobada ha finalitzat amb un dinar d’agermanament entre els alumni.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions