L’UJI dóna la benvinguda als participants en la segona Setmana Internacional Erasmus+

11/06/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  benvinguda-erasmus II_Setmana_Int_Erasmus_19DLL20_in

    FOTO: Damián Llorens

El vicerector d'Internacionalització i Cooperació de la Universitat Jaume I de Castelló, Joan Antoni Martín, ha donat la benvinguda als 46 representants de les universitats de 18 països europeus que participen en la segona Setmana Internacional Erasmus+ que es realitza a l’UJI del 20 al 24 de maig de 2019.

Durant l’acte de benvinguda, Martín els ha desitjat una bona estada a la universitat i a la ciutat i que «siga molt profitosa per conéixer i aprendre de les diferents maneres de treballar», i que a la vegada «es puga crear una xarxa d’intercanvi de bones experiències entre els participants».

Acompanyaven el vicerector durant la benvinguda la tècnica de l’Oficina de Relacions Internacionals (ORI) responsable del programa d'intercanvi Erasmus, Marga Gonell; Elvira Aleixandre, responsable del Centre de Documentació Europea de la Biblioteca de l’UJI, qui participa per primera vegada en aquesta setmana; Berta Durán, responsable dels programes d’intercanvi de Nord-amèrica, Àsia i Oceania i Aurora Ruiz, responsable dels programes SICUE, Amèrica Llatina i Grupo Tordesillas, ambdues de l’ORI.

Representants d’universitats de Bèlgica, Croàcia, República Txeca, Estònia, Finlàndia, Alemanya, Grècia, Itàlia, Letònia, Lituània, Polònia, Romania, Portugal, Romania, Països Baixos, Eslovènia, Eslovàquia i Regne Unit participaran durant la setmana en les distintes activitats programades per l'Oficina de Relacions Internacionals de l’UJI.

A més, coneixeran l’oferta acadèmica de la universitat pública de Castelló, així com les seues instal·lacions amb visites guiades pel campus. El programa inclou la presentació de projectes UJI, com els projectes K2 o els programes d’estudis internacionals. A més, es realitzaran visites a les distintes zones d’interès turístic dels voltants de la universitat, com una ruta en bicicleta pel Mediterrani i una excursió a Peníscola.

Més informació: https://www.uji.es/serveis/ori/base/incoming/personal_entrant/2onstaffweek2019/

Imatges

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions