L’UJI rep la visita d’una delegació de la universitat xinesa de Yunnan

15/05/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  visita-universitat-yunnan Universidad_Yunnan_19DLL22_in

    FOTO: Damián Llorens

El vicerector d’Internacionalització i Cooperació, Joan Antoni Martín, i la vicerectora adjunta de Mobilitat Acadèmica i Pràctiques Internacionals, Eva Camacho Cuena, han rebut dimecres 15 de maig de 2019  una delegació de la universitat xinesa de Yunnan, un dels centres més grans i prestigiosos d’aquest país asiàtic, amb l’objectiu d’iniciar una col·laboració acadèmica.

La delegació xinesa, encapçalada pel vicerector i professor de Ciència Gastronòmica, Kunlong Xu, s’ha reunit amb els representants de la universitat pública de Castelló per tal de concretar la col·laboració en l’àmbit acadèmic entre ambdues institucions mitjançant un conveni que podria incloure, en un futur, la mobilitat de l’estudiantat. Després de la reunió, han realitzat una visita per conèixer les instal·lacions del campus castellonenc.

El vicerector xinès ha vingut acompanyat per Jianbin Li, degà de la Facultat de Cultius Tropicals i professor d’Agricultura; Honggao Liu, director general de Rectorat i professor en Gestió Educativa; Yanbing Xiong, director de l’Administració Logística i investigador sènior en Desenvolupament de la Regió Rural; Yinsong Zhang, degana de la Facultat d’Idiomes Estrangers i professora de Literatura Britànica; i Ying Han, instructora en Educació en Anglès i cap de divisió del Departament de Cooperació i Intercanvi Internacionals.

Per part de l'UJI també ha participat el vicerector adjunt d'Estudis i Docència, Joaquin Beltrán; la responsable de l'intercanvi amb Àsia de l'Oficina de Relacions Internacionals, Berta Durán i la responsable de les relacions amb l'estudiantat, Mara Melissa Marcelli.

Cal recordar que la Universitat Jaume I manté convenis de col·laboració amb diverses universitats xineses com ara la Shandong Youth University of Political Science, la Hubei University of Science and Technology, la Shenzhen University o la Jinhua Polytechnic, entre d’altres.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions