La rectora de l'UJI realitza una visita institucional al Grupo Torrecid

09/05/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, acompanyada pel vicerector de Planificació, Coordinació i Comunicació, Modesto Fabra, i la directora de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, Amelia Simó, ha realitzat una visita institucional al Grupo Torrecid, en la seua seu de l'Alcora, on ha sigut rebuda pel seu president, Federico Michavila Heras; el conseller delegat d'Al-Farben (Grupo Torrecid), Miguel Ángel Michavila Heras; el director de Recursos Humans, José María Mor, i el responsable de selecció de Torrecid, Javier Gasch.

Federico Michavila ha realitzat una presentació de la missió i valors del Grupo Torrecid, així com la seua evolució des de la creació en 1963 pel seu pare, Federico Michavila Pallarés, i la seua incorporació a l'empresa en 1978, canviant la visió del negoci i transformant una petita empresa familiar en una multinacional globalitzada i líder mundial en el seu sector, que està present actualment en més de 28 països.

A continuació, van visitar la col·lecció de ceràmica artística que posseeix l'empresa en les seues instal·lacions, amb peces originals de la famosa fàbrica del Comte d'Aranda a l'Alcora. Posteriorment van realitzar una visita guiada a diversos centres de producció, laboratoris i a l'exposició de Style-CID, on van mostrar la I+D+i que realitza el grup i els processos de producció per a l'elaboració de diversos productes per als sectors de la ceràmica i el vidre.

El Grupo Torrecid va crear, l'any 2017, l'Aula Torrecid de Lideratge i Innovació de la Universitat Jaume I que té com a principals objectius promoure el talent de l'estudiantat universitari mitjançant beques i premis, la millora de la seua formació tècnica a través de xarrades i conferències, i mostrar les oportunitats de desenvolupament professional en el clúster ceràmic de Castelló. És, a més, entitat patrona de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions