L'UJI selecciona 17 nous projectes per a la cinquena edició del programa Explorer

13/05/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La vicerectora d'Estudiantat i Compromís Social de la Universitat Jaume I, Inmaculada Rodríguez Moya, acompanyada per Vicente Nebot, representant de SECOT Castelló per al programa Explorer; Alejandro Calero Agut, guanyador de l'última edició del programa; i Laura Martínez, tècnica de la Càtedra Increa de l'UJI, han donat el dilluns 13 de maig de 2019 la benvinguda als disset equips seleccionats per a participar en la cinquena edició del programa Explorer.

Després de la selecció de projectes, els trenta-sis emprenedors i emprenedores rebran assessorament i formació de la mà d'especialistes en innovació i models de negoci. En finalitzar aquest procés es premiarà el millor projecte de l'Explorer UJI Space amb un viatge a Silicon Valley que li permetrà optar a 60.000 € en finançament.

També se seleccionaran dos finalistes que optaran al premi de Disruptive Technology Explorer Award amb 3.000 € de finançament i al Woman Explorer Award amb 20.000 €. Aquest programa, a més de formació, assessorament i mentorització personalitzats, ofereix un nou entorn d'oportunitats més col·laboratiu i internacional.

Durant la presentació, Alejandro Calero Agut, guanyador de la quarta edició en 2018 del programa Explorer, qui ja ha posat en marxa la seua primera empresa, ha comptat als nous Explorers quin ha estat la seua experiència durant el programa i algunes anècdotes del seu viatge a Sillicon Valley.

El Programa Explorer, que es realitza tant a Espanya com a l'Argentina i Portugal, és una iniciativa promoguda pel Banc Santander i coordinada pel Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE), que compta amb el suport de la Universitat Jaume I i de la Càtedra Increa a través del Vicerectorat d'Estudiantat i Compromís Social.

Els projectes i les persones seleccionades per a aquesta edició són:

Eureka Scape de Lídia Nafro i Román Cebán
Anabella MakeUp Artist de Anabel Norambuena
App per a ancians/minusvàlids de Paula Villalba
QuickIn Castelló de Juan Luís Cruz
Red Social de música de César Fernández
Arena Stack d'Eric Gómez, Antoni Pascual García i Román Albella
IBECE Organic de Belém Domenech, Iranzu Ganuza i Carla Blanes
Gestió de Recursos Humans d'Antonio Casas
LinkingHeart de Francisco Navarrete, Enric Gil i Juan Carlos Peña
Hotel Ecosos de Gabriela-Andrada Birca i Pau de la Vall
Nova Greca d'Andrei Valentin Ronai, Adrián Cortés i Eryk Święszek
Smart Tourism de María Jordá
Servi Phone de Víctor Gómez i Anderson Joel García
Siesting de Verónica Martucello
Specs DB de Juan José González
Printeria de Roger Monfort, Adrián Requena i Carlos Andreu
Repartos automatizados de José Miguel Escudero i Rosendo Delás

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions