La Universitat Jaume I celebra la Setmana de la Salut amb activitats i tallers per a millorar l'estil de vida

02/04/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  setmana-salut Setmana_de_la_Salut_DLL15_in

    FOTO: Damián Llorens

La Universitat Jaume I, a través del programa UJI Hàbitat Saludable, celebra fins al 5 d’abril la Setmana de la Salut per tal de conscienciar la comunitat universitària sobre la importància de millorar els estils de vida.

Concretament, s’han col·locat taules informatives en tots els centres de la Universitat en les quals es realitzaran, al llarg de la setmana, dinàmiques i jocs per a difondre pautes senzilles per a millorar els estils de vida. Així mateix, es realitzarà una jornada participativa dirigida a prevenir el consum de substàncies.

A més, s’ofereix un taller d'higiene postural, «Cuida la teua esquena en el treball», en el qual es reflexionarà sobre la importància de la correcció de les postures laborals, així com la importància d'adaptar els exercicis segons la nostra constitució i activitats físiques i posturals diàries.

D’altra banda, tant les instal·lacions esportives com algunes activitats dirigides que coordina el Servei d’Esports obriran les seues portes a la comunitat universitària el divendres 5 d’abril.

A més, amb la col·laboració de Vox UJI Ràdio, diversos programes tractaran diferents aspectes sobre la cura de la salut i els estils de vida, per tal de donar suport a la difusió de continguts saludables que ajuden a millorar els estils de vida.

Finalment, com a part de la Xarxa Sanitària Solidària de Castelló de la qual l'UJI forma part, es participarà en la Fira de la Salut de Castelló que es durà a terme a la plaça de l’Hort dels Corders el dia 6 d’abril.

Amb aquestes accions, l'UJI continua sumant esforços per a potenciar la universitat com un entorn promotor de salut en pro del benestar de la comunitat universitària i de la societat en el seu conjunt.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions