L’UJI i l’Associació Espanyola contra el Càncer signen un protocol de col·laboració

09/04/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, i el president de la Junta Provincial de l’Associació Espanyola contra el Càncer, Carlos Camahort, han signat un protocol general de col·laboració entre ambdues entitats per desenvolupar accions i activitats en els àmbits acadèmic, científic i cultural.

L’acte ha comptat amb la participació de la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez; el vicerector d’Investigació i Transferència, Jesús Lancis; la coordinadora de la Junta Provincial de l’AECC, Salomé Esteller; i l’alumna de doctorat Raquel Gil Edo.

En concret, les dues entitats han acordat facilitar la difusió i sensibilització de la lluita contra el càncer entre la comunitat universitària; cooperar en activitats de divulgació, formació i sensibilització que contribuïsquen a augmentar la visibilitat de la lluita contra el càncer; cooperar en l’organització de l’activitat «AECC en marcha», mitjançant l’establiment d’un punt d’inscripció i recollida de materials, i desenvolupar projectes i programes en temes vinculats a les dues entitats.  

CONTRACTE PREDOCTORAL

Una de les accions estratègiques de l’AECC és promoure la investigació científica. Per això, es convoquen ajudes per la investigació predoctoral en oncologia, amb la finalitat de promoure la formació de personal investigador mitjançant la realització d’una tesi doctoral en càncer en un centre d’investigació i amb el suport d’un grup d’investigació amb una acreditada trajectòria científica.

Enguany, en la convocatòria realitzada per la Junta Provincial de Castelló, ha resultat guanyadora l’alumna de doctorat de la Universitat Jaume I de Castelló, Raquel Gil Edo, màster en Química Aplicada i Farmacològica, qui gaudirà d’un contracte predoctoral en el Grup d’Investigació de Síntesi Orgànica de l’UJI, coordinat pel catedràtic Pedro Miguel Carda Usó i tutoritzada per la investigadora Eva Falomir Ventura.

Imatges de l’acte: https://www.uji.es/com/fotonoticies/arxiu/2019/04/signatura-conveni-aecc/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions