Alumnat de batxillerat del col·legi de la Consolació de Castelló guanya la III Olimpíada de Publicitat de l'UJI

12/04/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  olimpiada-publicitat II_Olimpiada_Publicidad_DLL19_in

    FOTO: Damián LLorens

L'alumnat de batxillerat del col·legi Nuestra Señora de la Consolación de Castelló ha sigut el gran triomfador de la III Olimpíada de Publicitat organitzada pel Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I de Castelló. Guanyadors del primer i tercer guardó, les campanyes de publicitat presentades per a Damel per l'estudiantat de la Consolació han sigut premiades per l'originalitat de les seues idees i la seua adequació als objectius plantejats per l'anunciant.

El segon premi ha sigut per a alumnat del col·legi Madre Vedruna Sagrado Corazón de Castelló. La creativitat de la seua proposta i l'originalitat de les accions plantejades han fet que siga una de les campanyes guanyadores amb un premi en metàl·lic i el reconeixement de la Universitat. Aquest reconeixement, del qual podrà gaudir tot l'alumnat premiat, es materialitzarà en la possibilitat de participar, si inicien els seus estudis a  l'UJI, en programes d'alt rendiment com «Estudia i investiga».

Per tercer any consecutiu, i amb un rècord de participació, la Facultat de Ciències Humanes i Socials ha acollit la III Olimpíada de Publicitat. Aquesta activitat té com a finalitat acostar la realitat dels estudis i la professió publicitària a l'alumnat de batxillerat. En aquesta edició, l'Olimpíada ha comptat amb la participació de 135 alumnes d'11 centres de la província de Castelló que, organitzats en 24 grups de treball, han desenvolupat originals propostes per a la marca Pectol. El grup Damel, fidel col·laborador d'aquest esdeveniment, ha plantejat les necessitats comunicatives dels coneguts caramels Pectol, que s'han convertit en els protagonistes de les campanyes plantejades.

A partir del treball en equip i del desenvolupament del pensament creatiu, l'alumnat ha experimentat la realitat del treball que es desenvolupa en una agència de publicitat. Amb una gran implicació per part del personal docent i alumnat del Grau en Publicitat i Relacions Públiques, més de 60 alumnes voluntaris de 3r i 4t de l'UJI han orientat i tutelat el treball de l'estudiantat de batxillerat. El resultat ha sigut molt enriquidor per a tots els assistents i per a la marca Pectol que, gràcies a l'enginy i la creativitat dels participants, ha rebut interessants propostes per a la seua comunicació publicitària.

Imatges de la jornada

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions