L'UJI és la quarta classificada en el Campionat Autonòmic de Taekwondo L'UJI va organitzar el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari de Taekwondo, avantsala del campionat d'Espanya que se celebrarà al mes de maig

12/02/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El dissabte 9 de febrer de 2019, el pavelló poliesportiu de l'UJI va acollir prop de cent taekwondistes en categoria masculina i femenina que representaven les seues universitats en el campionat autonòmic d'esport universitari. Aquest campionat ha servit, a més a més, com a banc de proves, tant per als competidors com per a organitzadors i voluntariat, per al campionat d'Espanya que organitzarà la nostra universitat els dies 3 i 4 de maig de 2019.

La Universitat Jaume I va aconseguir dos ors, dos argents i cinc bronzes que la van deixar en el quart lloc per equips, superada per la Universitat d'Alacant, tercera, Universitat de València, segona, i Universitat Politècnica de València, campiona per equips.

Amb aquests resultats, l'UJI manté les seues possibilitats de fer un bon paper o fins i tot d'optar a medalles per als campionats d'Espanya universitaris.


Aquest va ser el medaller de l'UJI: 

Cat. absoluta:

     

Cat. promoció:

  Tècnica:

 

Bronze  (-87 Kg)

Santi Llorens

Or (-49Kg)

Tania Millán

Or (Senior C mas.)

Álvaro Pérez 

Bronze  (-62 Kg)

Carla Moratal

Argent (-74 kg)

Borja Ávila

Argent (Senior C mas.)

Eric Zaragoza

Bronze  (-67 Kg)

Elisa Sampietra

Bronze (-80Kg)

Herbert Ibarra

Bronze (Senior B masc)

José Manuel Nieto

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions