Menador espai cultural acull la biennal internacional d'art digital «The Wrong»

06/11/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Menador espai cultural, a través d'UJI-encultura, serà un dels espais on es desenvoluparà, fins a l'1 de març de 2020, la biennal internacional d'art digital The Wrong, un esdeveniment global que té com a objectiu crear, promoure i impulsar l'art digital contemporani a través d'una àmplia selecció d'obres d'art digitals.

La mostra s'ha inaugurat avui en un acte que ha comptat amb la participació de la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I, Carmen Lázaro, i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, Verónica Ruiz.

Aquesta quarta edició de la biennal té com a ambaixada principal València, en col·laboració amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, i mostrarà més de 42o obres d'art digitals de 132 artistes internacionals, distribuïdes en més de 2o institucions culturals, entre elles el Menador espai cultural, que es mostraran de manera simultània en encaminadors i pantalles de tot el territori valencià.

The Wrong es duu a terme tant en Internet com en llocs físics: la part d'Internet es realitza en espais virtuals, a través d'encaminadors instal·lats en les seus, on s'exhibeixen obres d'art seleccionades. El Menador espai cultural disposarà de dos encaminadors amb la possibilitat d'accedir a l'obra d'una vintena d'artistes.

Més informació:

http://www.menador.uji.es/  
https://epicentre.thewrong.org/
https://thewrong.org/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions