La Llotja del Cànem acull l’exposició de fotografia científica «FOTCIENCIA15» 

08/11/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Llotja del Cànem acull fins al 30 de novembre de 2019 l’exposició fotogràfica itinerant «FOTCIENCIA15-Selección de fotografías científicas» de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) en col·laboració amb la Fundación Jesús Serra. Aquesta mostra selecciona les imatges de ciència més impactants de l’any des del punt de vista estètic i divulgatiu amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania.

La mostra inclou 50 imatges, 49 fotografies més un cartell de l’exposició, seleccionades en la quinzena convocatòria de FOTCIENCIA en la qual van participar un total de 350 persones que van enviar més de 700 imatges de gran bellesa artística. FOTCIENCIA és una iniciativa que s’ha consolidat com convocatòria anual de fotografia científica d’interès per als aficionats a l’art i la ciència, fins i tot entre els més joves, ja que l’estudiantat de secundària i cicles formatius poden participar a través de la modalitat «La ciència a l’aula».

L’exposició, inaugurada el 7 de novembre, es pot visitar en horari de dimarts a dijous de 18.30 a 20.30 hores, i divendres i dissabtes d’11.30 a 13.30 i de 18.30 a 20.30 hores. També s’han organitzat visites guiades obertes i gratuïtes el divendres 8 de novembre a les 19 hores i el dissabte 30 de novembre a les 12 hores.

Fotografies 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions