L’UJI i la Cambra de Comerç signen un protocol de col·laboració per a enfortir les accions conjuntes

04/11/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  conveni-camara-comercio Camara_Comercio_CS_19DLL29_in

    FOTO: Damián Llorens

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Dolores Guillamón, han signat un protocol general de col·laboració que permetrà enfortir la relació institucional entre l’UJI i la Cambra i potenciar les activitats conjuntes. «Aquest protocol ens permetrà desenvolupar accions conjuntes en els àmbits acadèmic, científic i cultural i millorar els serveis que prestem a la societat», ha explicat la rectora. La reunió també ha comptat amb la presència de la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, Carmen Lázaro, i el gerent de la Cambra de Comerç, Javier Valls.

Les dues Institucions tenen previst definir un programa conjunt d’activitats, programes i accions que es puguen desenvolupar dins d’aquest protocol general de col·laboració. Segons detalla el document signat avui, les modalitats de les possibles col·laboracions seran prestar-se assessorament mutu i desenvolupar conjuntament projectes de col·laboració en qüestions relacionades amb l’activitat d’ambdues entitats i dur a terme les accions que siguen considerades d’interès mutu, considerant les disponibilitats de les dues entitats i de les matèries acadèmiques, científiques i culturals que constitueixen l’objecte d’aquest acord.

Eva Alcón ha subratllat la importància de potenciar la col·laboració institucional «per tal d’impulsar projectes comuns que siguen útils per al teixit empresarial i social de la nostra província». Per la seua part, la presidenta de la Cambra de Comerç, Dolores Guillamón, ha expressat la seua satisfacció per definir un marc de treball conjunt que amplie les possibilitats de compartir activitats.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions