Un total de 67 alumnes del Grau en Psicologia de l’UJI participen en l’acte de graduació

04/11/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  graduacio-psicologia Graduacio_Psicologia_19DLL217_in

    FOTO: Damián Llorens

Un total de 67 estudiants que han finalitzat els seus estudis durant el curs 2018/2019 en el Grau en Psicologia han participat en l’acte oficial de graduació de la Facultat de Ciències de la Salut (FCS). L’acte, que s’ha realitzat al Paranimf, ha estat presidit pel degà de la FCS, Rafael Ballester, i ha comptat amb la presència d’Ana Alarcón, vicedegana del Grau; Azucena García Palacios, professora del Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia de l’UJI, com a padrina, i Kevin Martínez en representació de l’estudiantat.

Rafael Ballester ha destacat l'important paper de les generacions futures i l'esperança que suposen per a solucionar i minvar problemes com la desigualtat, la pobresa, la violència de gènere o el canvi climàtic. En aquest sentit, ha assenyalat que triar la carrera de Psicologia suposa apostar per ajudar als altres i «se'm fa difícil pensar en una cosa millor en la qual dedicar tota una vida». Així mateix, ha incidit en la necessitat de continuar estudiant i formant-se al llarg de tota la vida i ha instat als graduats i graduades a exercir la professió amb honestedat, autenticitat i humilitat.

Per la seua part, Azucena García Palacios ha destacat en la seua intervenció l’esforç i l’aprenentatge vital que suposa aconseguir una meta a llarg termini com ara graduar-se en una titulació universitària i la satisfacció que suposa per al professorat. Així mateix, ha assenyalat els avantatges d’estudiar en una institució com l’UJI «entregada a la qualitat de la docència però sense oblidar aspectes com el compromís social, la proximitat i l’ajuda mútua». Pel que fa a la professió de psicòleg o psicòloga ha subratllat com a aspecte positiu el fet de poder contribuir des d’una varietat de perfils professionals a millorar la societat. Finalment, ha animat l’estudiantat a utilitzar les seues habilitats i coneixements per a aconseguir una vida significativa per a ells mateixos i per a les persones amb qui treballen en el futur.

Els actes de graduació estan organitzats pels diferents centres de la Universitat Jaume I amb la col·laboració del Programa AlumniSAUJI. Aquests actes, on a més de l’estudiantat i una representació del món acadèmic també hi estan presents les famílies dels recents graduats i graduades, pretenen reconèixer l’esforç i donar l’enhorabona a l’alumnat que ha finalitzat els seus estudis.

Fotografies

Vídeo

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions