El LabCom rep l'equipament del premi de Sergi Villanueva en els «Sony World Photography Awards»

04/10/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El LabCom ha rebut l'equipament del premi que va guanyar Sergi Villanueva en els «Sony World Photography Awards» el passat mes d'abril consistent en 30.000 euros en equipament fotogràfic per al centre d'estudis de l'estudiant. 

L'equipament rebut consta de cinc càmeres full frame, 16 objectius de màxima qualitat i altres complements com ara monitors de camp i micròfons que estaran en el LabCom disponibles per a ser utilitzats per altres alumnes de les titulacions vinculades al departament de Ciències de la Comunicació.

Sergi Villanueva és estudiant de quart curs del Grau en Comunicació Audiovisual de la Universitat Jaume I i va guanyar la final en la categoria universitària dels «Sony World Photography Awards», celebrada a Londres el passat mes d'abril. Sergi Villanueva va ser triat pels jutges com a «Estudiant Fotògraf de l'Any» pel seu treball fotogràfic «La Terreta», una evocadora representació de la seua terra natal en la qual captura la quotidianitat de la vida al voltant dels tarongers i que associa al sentiment de pertinença, descrivint l'orgull que sent per la terra a la qual pertany.  

Més informació: www.worldphoto.org/press

Imatges de la sèrie «La Terreta» 

 

 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions