Nombrosa assistència a la jornada informativa sobre les proves d’accés a la universitat per a majors de 25, 40 i 45 anys

22/01/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un total de 70 persones van assistir, divendres 18 de gener a la vesprada, a la jornada d'accés a la universitat per a les persones majors de 25, 40 i 45 anys organitzada des del Vicerectorat d'Estudiantat i Compromís Social, que va tenir lloc a la Facultat de Ciències Humanes i Socials, concretament en un dels espais on es realitzaran el pròxim mes d'abril i maig les proves.

La Universitat Jaume I, amb el seu compromís per fomentar la relació amb els centres de formació d'adults i per oferir accions dirigides a totes les persones que tinguen interès a cursar estudis universitaris, ha dut a terme aquesta acció d'informació i orientació.    

La jornada es va iniciar amb la intervenció de Juan Carlos Palmer, coordinador de les proves d'accés per a majors, sobre els procediments i l'estructura de l'accés per a majors de 25, 40 i 45 anys i els recursos de preparació. La coordinadora de la unitat d'orientació preuniversitària, de la Unitat de Suport Educatiu (USE), Beatriz Bonet, va exposar les diferents opcions per a conèixer els graus universitaris de cara a l'elecció de grau i per a facilitar la transició i adaptació a la universitat.

Des d'InfoCampus, Silvia Bellmunt va explicar el procediment de matrícula a les proves i la preinscripció i admissió a la universitat. L'última part es va centrar en la presentació de les accions d'orientació professional per part de Maribel Beas, responsable de l'Oficina d'Inserció Professional i Estades en Pràctiques (OIPEP) i de les accions per al foment de la creativitat, innovació i emprenedoria de la mà de la directora de la Càtedra Increa, Maria Ripollés. Finalment, l'activitat es va tancar amb un itinerari guiat per la Universitat. 

Les persones assistents van mostrar una actitud molt activa formulant preguntes i exposant comentaris al llarg de la vesprada i van manifestar en tot moment la seua satisfacció personal amb la jornada.

Més informació: https://www.uji.es/serveis/use/base/orientacio/majorsde/

Per a cadascun dels col·lectius:

http://www.25.uji.es

http://www.40.uji.es

http://www.45.uji.es

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions