Alumnat de Màrqueting Social i Polític de l'UJI realitza una sèrie de treballs per a reivindicar el respecte en les aules

08/01/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'alumnat de l'assignatura de Màrqueting Social i Polític del Grau d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) ha realitzat la presentació d'una sèrie treballs que han elaborat sobre la necessitat de respectar a l'alumnat universitari que té algun tipus de discapacitat; sobre el foment del respecte cap a tots els companys/es de classe en els col·legis de primària i instituts de secundària, amb independència del seu origen, religió, cultura o característiques físiques; i sobre la necessitat de denunciar la discriminació per motiu de gènere. 

Tots els projectes han abordat aquesta problemàtica mitjançant la creació d'obres d'art que s'han mostrat en el saló Alfons el Magnànim de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques. A més, hi ha hagut quatre actuacions en directe per part de la Fundació Frater (teatre), Tània Muñoz i Rosabel Canós (contacontes) i un taller de Pepa Cases (dansa). 

D’altra banda, el grafiter Lucas Adrián ha pintat un grafit a l'esplanada que hi ha davant de la cafeteria de la FCJE. L'obra tracta de reflectir com una persona amb discapacitat pot arribar a formar part del professorat o de l'alumnat de la universitat i fer igual de bé les tasques i activitats que això comporta.

Imatges

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions