La Càtedra Interuniversitària de Memòria Democràtica publica les seues investigacions en una nova col·lecció

07/01/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra Interuniversitària de Memòria Democràtica de la Comunitat Valenciana en què participen la Universitat Jaume I (UJI), la Universitat d’Alacant (UA), la Universitat de València (UV) i la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques de la Generalitat Valenciana, ha impulsat una nova col·lecció de llibres amb l’objectiu de fer difusió i divulgació de les activitats i resultats de les investigacions realitzades al si de la Càtedra.

El Servei de Publicacions de la Universitat d’Alacant ha publicat els tres primers llibres de la nova col·lecció que dirigeix José Miguel Santacreu Soler, codirector de la Càtedra Interuniversitària de Memòria Democràtica, amb la participació de la catedràtica de l’UJI Rosa Monlleó i l’editora Carme Pinyana en el Consell de Direcció de la col·lecció. Els títols publicats són Silenci, oblit i preservació de la memòria democràtica. Una aportació interdisciplinària, de diversos autors, editat per Gabriel Sansano; Las escuelas normales de magisterio en la provincia de Alicante (1898-1975). Contribución a la memoria democrática del magisterio, de Rafael Sebastiá Alcaraz i La memòria democràtica a la Comunitat Valenciana. Estat de la qüestió, d’Esther Collado, Jonatan Poveda i Juan-Boris Ruiz-Núñez.

Es tracta d’una col·lecció de caràcter interuniversitari editada conjuntament pels tres serveis de publicacions de les universitats signants del conveni marc de la càtedra: Publicacions de la Universitat de València, Publicacions de la Universitat d’Alacant i Publicacions de la Universitat Jaume I. Està previst que l’edició dels llibres es duga a terme en format paper primer i posteriorment en format digital.

Informació proporcionada per la Universitat d’Alacant.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions