La Fundació Universitat Jaume I-Empresa gestiona un total de 50 títols de postgrau per a aquest curs Els títols, oferits per l’UJI, inclouen màsters, cursos d'especialització i cursos d'expert en diverses àrees de coneixement

18/09/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa gestionarà aquest nou curs un total de 50 títols oferits per l’UJI, entre màsters propis, cursos d'especialització i cursos d'expert. L'oferta formativa, dirigida a titulats i professionals que cerquen aprofundir i actualitzar coneixements o millorar en l'àmbit laboral, aborda una àmplia diversitat d'àrees de coneixement i compta amb un quadre docent format tant per professorat universitari com del món empresarial. 

La FUE-UJI, que té 25 anys de trajectòria, s'encarrega de gestionar el postgrau propi i la formació contínua de la Universitat Jaume I i, a més, ofereix accions formatives pròpies. Així mateix, també s'ha consolidat com a entitat de referència en la transferència de resultats de recerca i innovació, la gestió de pràctiques extracurriculars i beques per a titulats i en l'organització de congressos, jornades, seminaris i esdeveniments.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions