Cinemascore ofereix una sessió especial d'estiu amb la projecció del documental «Five days to dance» La sessió tindrà lloc el 23 d'agost a les 22.30 hores

24/07/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Cinemascore -Mostra de música en directe i cinema organitzada des del Servei d'Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I i Born! Music ofereixen, en col·laboració amb el Museu de Belles Arts de Castelló de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) dins del cicle «Nits al claustre», una sessió especial amb la projecció de l'aclamat documental Five days to dance de Rafa Molés i Jose Andreu, i amb la interpretació en directe de la banda sonora original de la pel·lícula composta i interpretada per la banda castellonenca Montefuji. 

La cita tindrà lloc en el claustre del Museu el dijous 23 d'agost de 2018 a les 22.30h amb entrada lliure. Serà la primera vegada que el grup Montefuji interprete en directe la banda sonora del documental que van compondre en 2015 i, també la primera vegada que el Cinemascore ofereix una sessió especial estival, fora de les seues dates habituals del mes de febrer, gràcies a la col·laboració establida amb el IVC.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions