Tres professors de l’UJI entren en la Junta Directiva de l'Associació Científica d'Economia i Direcció de l’Empresa

16/07/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Xavier Molina, Teresa Martínez i Juan Carlos Bou, professors del Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I, han estat triats com a membres de la Junta Directiva de l'Associació Científica d'Economia i Direcció de l'Empresa (ACEDE), on ocuparan diversos càrrecs de responsabilitat.

Aquesta associació, la més important en el seu àmbit, ha celebrat recentment el seu darrer congrés a Valladolid, i ha triat el professor Xavier Molina com a nou president. La professora Teresa Martínez en serà la nova secretària, i Juan Carlos Bou ocuparà el càrrec d’editor de la revista de l'associació, Business Research Quarterly (Q2 en JCR 2017).   

ACEDE és una associació de professors universitaris preocupats per millorar la recerca sobre les principals qüestions que planteja l'administració d'empreses i d'altres organitzacions i per facilitar la seua difusió, tant entre els estudiants com entre els directius. Es va crear en 1990, i des de llavors s'ha consolidat com a lloc de trobada dels acadèmics preocupats per potenciar la recerca i la docència rigoroses en l'àmbit de l'administració d'empreses i de les seues àrees constituents, com són Economia Financera i Comptabilitat, Comercialització i Recerca de Mercats i Organització d'Empreses. 

En aquests moments l'associació té prop de 700 membres i està oberta a tots els professors i professionals espanyols i estrangers que vulguen millorar la formació i la recerca sobre direcció d'empreses en tot el món.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions