Estudiantat de l’UJI presenta els seus projectes audiovisuals en la primera edició de Talent Audiovisual Universitari

14/06/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudiantat de la Universitat Jaume I ha presentat els seus projectes audiovisuals en la primera edició de Talent Audiovisual Universitari, Pitching Universitats Valencianes-Sector Audiovisual, una iniciativa que té com a objectiu detectar el talent creatiu i posar-lo en contacte amb el sector audiovisual i que està organitzada per À Punt i les sis universitats valencianes que tenen estudis relacionats amb la indústria de la creació audiovisual.

A la trobada, que s’ha celebrat el 13 de juny a la Universitat de València, l’estudiantat de l’UJI ha presentat Ciudad del caos en la categoria de «Ficció», una història que s’endinsa en els baixos fons d’una ciutat violenta on imperen les bandes organitzades; Pobles oblidats, en la categoria de «Documental», que explica la lluita del món rural i d’interior per continuar existint amb dignitat, i La gimcana valenciana, en la categoria de «Formats televisius», un road-game per la Comunitat Valenciana on diverses parelles competiran entre elles per ser les primeres a arribar.

En total, s’han presentat 16 projectes de la Universitat Jaume I de Castelló, Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat d’Alacant, Universitat Miguel Hernández d’Elx, i Universitat CEU Cardenal Herrera ideats pels alumnes durant l’últim curs, tant en estudis de grau com de màsters. La tria s’ha fet entre els 22 projectes presentats en les quatre categories de la convocatòria i la d’entreteniment és la que més treballs ha aplegat, amb cinc projectes. Quatre s’han presentat a les categories de ficció i noves finestres, mentre que tres són documentals. Entre els formats seleccionats hi ha concursos, websèries, programes d’entreteniment, ficció per al públic juvenil i documentals transmèdia.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions